Фото нового каталога кондиціонерів Cooper&Hunter за 2023 год
Телефоны
Фото Сертифіката офіційного дилера
Как сэкономить на обогреве?

Cooper&Hunter реалізує проект "We save the Planet" (Ми рятуємо планету)

Глобальний бренд кліматичної техніки Cooper&Hunter оголосив про початок реалізації довгострокового проекту "We save the Planet" (Ми рятуємо планету). Він охопить усі країни, де здійснюється продаж кліматичної техніки Cooper&Hunter (понад 45 країн), включаючи Україну.

CH 7-SKY TECHNOLOGY + CH Smart-iON Filter - унікальні технології тотального очищення повітря від Cooper&hunter

Шість тришарових фільтрів різного типу в одному комплекті, а також електростатичний антипиловий фільтр. Тепер не потрібно вибирати окремо той чи інший фільтр. Ви отримуєте єдину систему захисту від усіх відомих видів побутових забруднень.

Як заощадити на опаленні?

Тарифи на опалення та електрику, на жаль, постійно збільшуються. Перспективи зростання вартості очевидні кожному.

Осушувачі торгової марки Cooper&Hunter: найкращі ціна-якість

Все більшої популярності серед кінцевих споживачів набувають осушувачі торгової марки Cooper&Hunter. Добре простежувана тенденція у продажах стала можливою завдяки вивіреній виробничій політиці торгової марки. Модельний ряд включає три серії: WD1, WD2 і WD.

Cooper&Hunter реалізує проект "We save the Planet" (Ми рятуємо планету)

За визначенням, корпоративна соціальна відповідальність — це добровільний внесок бізнесу у соціальну, економічну та екологічну сферу, пов'язаний безпосередньо з основною діяльністю компанії. Тому компанією прийнято рішення про стратегічну та системну підтримку екологічних, спортивних та соціально значущих акцій.

СИМВОЛІКИЙ ПРОЕКТ СТАВ ЛОГОТИП ІЗ СЛОГАНОМ «WE SAVE THE PLANET»

У рамках реалізації цього проекту, найбільший виробник кліматичного обладнання Cooper&Hunter узяв на себе низку зобов'язань, і анонсував проведення заходів, реалізація яких, у довгостроковій перспективі, сприятиме покращенню екології, збереженню озонового шару, відновленню парків, скверів та інших зелених насаджень, зменшення викидів шкідливих речовин, оздоровлення населення.

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ ПЕРЕДБАЧАЄ НАСТУПНІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ:

  • Cooper&Hunter зобов'язується дотримуватися, при виробництві кліматичного обладнання, найвищих стандартів якості, що забезпечують використання озонобезпечного фреону R32, потенціал глобального потепління якого знижений більш ніж на 65% порівняно з попереднім поколінням фреону - R410. Це зобов'язання поширюється на всі країни, в яких реалізується обладнання C& незалежно від сертифікаційних вимог кожної з країн, а також на всі лінійки обладнання: від преміум до економ класу.
  • Cooper&Hunter зобов'язується використовувати, при виробництві кліматичного обладнання, технології, що забезпечують максимальну енергоефективність. Заощаджувати витрати електростанцій завдяки новим інверторним технологіям, енергоефективність яких досягає значення А+++, та економія становить 40%. Це дозволить мінімізувати витрати енергії і таким чином боротися з нераціональним використанням природних ресурсів на планеті.
  • Проведення заходів щодо відновлення зелених насаджень, парків та скверів великих промислових міст. Розуміючи екологічні проблеми великих населених пунктів, компанія виділятиме кошти та, взаємодіючи з місцевими організаціями та волонтерами, що захищають природу, організовуватиме акції з відновлення зелених зон, висадки дерев та реабілітації екосередовища.
  • Інформування населення про технології, які покликані оберігати нашу планету. Проведення рекламних кампаній, створення освітніх програм, інформаційних приводів, що підвищують рівень поінформованості про соціальні та екологічні загрози.
  • Спонсорська підтримка різних видів спортивних заходів, що стала традиційною (районного, міського та національного рівня). Заходів, які сприяють пропаганді здорового способу життя, популяризації спорту серед молоді, оздоровленню нації та покращенню якості життя кожної людини.
У рамках проекту соціальної відповідальності «We save the planet», компанія Cooper&Hunter вже провела акцію з озеленення території ВДНГ у м.Києві: