Фото нового каталога кондиціонерів Cooper&Hunter за 2023 год
Телефоны
Фото Сертифіката офіційного дилера
Как сэкономить на обогреве?

Cooper&Hunter реалізує проект "We save the Planet" (Ми рятуємо планету)

Глобальний бренд кліматичної техніки Cooper&Hunter оголосив про початок реалізації довгострокового проекту "We save the Planet" (Ми рятуємо планету). Він охопить усі країни, де здійснюється продаж кліматичної техніки Cooper&Hunter (понад 45 країн), включаючи Україну.

CH 7-SKY TECHNOLOGY + CH Smart-iON Filter - унікальні технології тотального очищення повітря від Cooper&hunter

Шість тришарових фільтрів різного типу в одному комплекті, а також електростатичний антипиловий фільтр. Тепер не потрібно вибирати окремо той чи інший фільтр. Ви отримуєте єдину систему захисту від усіх відомих видів побутових забруднень.

Як заощадити на опаленні?

Тарифи на опалення та електрику, на жаль, постійно збільшуються. Перспективи зростання вартості очевидні кожному.

Осушувачі торгової марки Cooper&Hunter: найкращі ціна-якість

Все більшої популярності серед кінцевих споживачів набувають осушувачі торгової марки Cooper&Hunter. Добре простежувана тенденція у продажах стала можливою завдяки вивіреній виробничій політиці торгової марки. Модельний ряд включає три серії: WD1, WD2 і WD.

CH 7-SKY TECHNOLOGY + CH Smart-iON Filter - унікальні технології тотального очищення повітря від Cooper&hunter

Шість тришарових фільтрів різного типу в одному комплекті: ACARO-CLEAN, ARGENTUM ION, CATECHIN ABSORB, CHITIN PROTECT, STOP FORMALDEHYDE, SUPER VITAMIN C, а також електростатичний антипиловий фільтр< strong>. Головна перевага CH 7-SKY Technology в тому, що тепер не потрібно вибирати окремо той або інший фільтр. Ви отримуєте єдину систему захисту від всіх відомих видів побутових забруднень.

ARGENTUM ION — це фільтр з іонами срібла. Фільтр має покриття, що містить іони срібла. Вони відомі своїми антисептичними властивостями. Іони срібла нейтралізують різні мікроорганізми, вбивають і значно знижують активність бактерій, вірусів, грибків, руйнуючи їх внутрішню структуру, забезпечуючи безперервне і суперефективне очищення. Фільтр очищає повітря і запобігає зростанню мікроорганізмів в приміщенні, на фільтрах кондиціонерів. робить повітря чистим і здоровим.




  

ACARO-CLEAN
фільтр ефективно видаляє з приміщення пилових кліщів. Він оброблений спеціальними речовинами, які знешкоджують кліщів і перешкоджають їх розмноженню.




 


CATECHIN ABSORB блокує активність вірусів та бактерій. У тому числі таких небезпечних як стафілокок, стрептокок, сальмонелла та інші. Катехін – це природний антисептик, який міститься в листі зеленого чаю.



CHITIN PROTECT має протимікробну дію. Основна складова хітину – це хітозан, він є пасткою для вірусів. Хітозан входить до складу зовнішнього скелета раків і крабів і має високу міцність. Його молекули здатні утворювати високоупорядковані надмолекулярні структури. Хіміки створили основу даного матеріалу з хітозану – з його молекул вони отримали відмінну «сітку» для лову мікробів і вірусів. А на цю хітозанову основу вчені нанесли шар з вуглеводів, до якого прилипають гемагглютеїнові шипи. різних вірусів. Хітозан має антибактеріальну дію, тому цей новий матеріал знищує не тільки вірусні інфекції, але й бактеріальні.





STOP FORMALDEHYDE Формальдегіди – це шкідливі газоподібні сполуки, які можуть спричинити рак. Даний фільтр успішно справляється з видаленням летких органічних речовин, таких як формальдегіди, що виділяються предметами інтер'єру та меблями. Також, паралельно він дезодорує молекули з якими пов'язані запахи поту, сигаретного диму і т.д.






SUPER VITAMIN C виготовлений з емісійної речовини вітаміну С. З допомогою даного фільтра, повітря насичується вітаміном, і вже через годину роботи кондиціонера, концентрація досягає рівня, необхідного для нормальної життєдіяльності людини. Вітамін С надходить в організм в молекулярному стані, що забезпечує практично повне засвоєння його організмом.






ECO FRESH  — електростатичний очищувальний фільтр. При русі повітря через стільники цього фільтра на нитках утворюються статичний заряд і електромагнітне поле.